Algemene voorwaarden

Annulering van de bestelling

Natuurlijk zijn we heel blij als je een bestelling heb geplaatst en we doen er alles aan om je hoogste verwachtingen te overtreffen :-). 

Maar mocht het nu toch zo zijn dat je niet tevreden bent of het product simpelweg wilt terugsturen dan kan dat. 
Iedere bestelling kan, zonder aanbetaling van een boete en zonder opgave van redenen, mits nog niet verzonden, binnen 24 uur nadat je de bestelling hebt geplaatst, worden geannuleerd. Wij verzoeken je daartoe een mail te sturen naar info@culiconfetti.nl. De orderannulering zal per e-mail bevestigd worden. Zodra het verzoek tot annulering is bevestigd, mag je deze als ontvangen beschouwen. 

Indien je de geannuleerde bestelling reeds hebt voldaan, restitueert CuliConfetti het betaalde bedrag uiterlijk binnen zeven (7) dagen.

Levering
Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. CuliConfetti streeft ernaar om bestellingen binnen 48 uur na ontvangst van de betaling te verzenden. Heeft je pakket haast? Laat het ons even weten, misschien kunnen we sneller schakelen. Wij verzenden via PostNL. 

De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in euro's, inclusief BTW. Verzendkosten zijn (tenzij anders vermeld) niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs incl. verzendkosten via onze website gemeld.

Zetfouten
Voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten op de site of andere publicitaire mailings, e-mailings of op internet kan CuliConfetti geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Verzendkosten
Voor de verzendkosten onder de € 50 wordt een bijdrage gerekend. Past het pakketje door de brievenbus? Dan zijn de kosten €2,95. In andere gevallen zijn de verzendkosten €6,95. Al onze leveringen worden verzonden via PostNL.

Betaling
Betaling van de bestelling kan enkel en alleen via vooruitbetaling op bankrekening. We werken hard aan betaling via Ideal. Echter, tot die tijd zijn we gebonden aan deze manier van betalingen opnemen. Het werkt als volgt. 

1) Je ontvangt een e-mail met de juiste bankgegevens en een overzicht van je producten.

2) Je maakt het bedrag naar ons over onder vermelding van het ordernummer.

3) Wanneer we de betaling hebben ontvangen dan versturen we de bestelling. 

4) Je ontvangt je een e-mail dat je bestelling verzonden is. Bij pakketpost sturen we je de track&trace code mee.

Zichttermijn
Voor zover niet anders is aangegeven, heb je na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 werkdagen het recht om zonder opgave van redenen de koopovereenkomst via een email te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren. Eventueel gedane betalingen (exclusief administratie- en verzendkosten) zullen binnen 14 dagen worden geretourneerd. Er bestaat geen recht op terugbetaling als het product is gebruikt en/of is beschadigd of de bestelling is geopend en/of niet in de originele verpakking geretourneerd. Na het verstrijken van de zichttermijn van 14 werkdagen wordt de koopovereenkomst een feit. 

Aansprakelijkheid tijdens verzending
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de goederen tijdens verzending. Je kunt dit risico verzekeren tegen meerprijs. Wil je hier gebruik van maken, meld dat dan bij de bestelling. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen, dan horen wij dit wel graag en zullen een klacht indienen bij PostNL of de Pakketdienst. 

Gegevensbeheer
Indien je een bestelling plaatst bij CuliConfetti, dan worden je gegevens opgenomen in ons klantenbestand. 

Wij houden ons aan de Wet Persoonsregistraties en zullen je gegevens niet verstrekken aan derden. CuliConfetti respecteert de privacy van de gebruikers van de internetsite en draagt zorg voor een vertrouwelijke behandeling van de persoonlijke gegevens.

Garantie
CuliConfetti garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld en staat daarmee in voor de fabrieksgarantie van het geleverde product. 

Afbeeldingen en specificaties
Het is niet toegestaan om afbeeldingen en/of teksten te kopiëren van de site van CuliConfetti zonder onze toestemming hiervoor. 

Retourneren en omruilen van artikelen
Wij doen er alles aan om via onze website te informeren over de artikelen. Mocht een artikel desondanks niet aan je verwachting voldoen, dan kan deze geruild of geretourneerd worden. Neem hiervoor contact op met info@culiconfetti.nl met vermelding van het ordernummer en de producten die je wilt ruilen/retourneren. 

Voor retouren en/of ruilingen (hierna: retouren) gelden enkele voorwaarden:
- De te ruilen artikelen dienen uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst op het afleveradres als retour gemeld te worden.
- De te ruilen artikelen dienen nog in originele staat van verzending te zijn, voorzien te zijn van aangehechte labels en in originele verpakking te worden geretourneerd.
- Artikelen die je in de uitverkoop met een korting kunnen niet meer geruild worden en mogen uitsluitend geannuleerd worden conform artikel Zichttermijn.
- De artikelen, welke voor retour gemeld zijn, moeten per omgaande, doch uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst van de bestelling op het bezorgadres aan ons geretourneerd zijn. CuliConfetti accepteert uitsluitend retouren die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn en waarvoor de instructies, die bij aanmelding zijn aangegeven, gevolgd zijn. Retouren die niet of niet binnen de gestelde tijd zijn aangemeld worden niet geaccepteerd. 
- Uw retour zal na aanmelding én na ontvangst van het/de artikel(en) per e-mail bevestigd worden. In geval van vooruitbetaling zal het bedrag van de retouren door ons worden gecrediteerd.

Klachten
Het kan voorkomen dat je niet tevreden bent over een product dat je bij CuliConfetti hebt aangekocht. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. De portokosten voor het retourneren van een artikel met een klacht komen in eerste instantie voor rekening van jou. Deze kosten zullen gecrediteerd worden indien de klacht gegrond verklaard wordt.

Toepasselijk recht en bevoegde rechter
Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

Vragen, klachten en opmerkingen
Mocht je na het lezen van deze voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact op met ons.