Tortilla de nieuwe groenten?

Elke dag pasta met tomatensaus? Ik vind het soms moeilijk om de optie te weerstaan, want mijn kleine peuter wil vaak niet anders. En als je dan de hele dag je stinkende best staat te doen om er wat eten in te krijgen, is het zoeken naar energie om toch nog nieuwe combinaties op tafel te brengen, ver te zoeken. En vaak ben ik al blij dat m'n dochter in ieder geval iéts eet. Maar ik heb een streng regime ;), ik bied in ieder geval elke dag een variatie aan groenten aan, waarvan er vaak één groente nieuw is. Ik lees vaak dat je wel 10- 15 keer een groente moet aanbieden voor je kind een groente lust. Nou met een voedselweigeraar kan je dat aantal pogingen gerust vermenigvuldigen met 10.

Maar gisteren vond ik een grappige groente toevoeging in de vorm van wraps! En wellicht helpt dat mij en jou om je kind net dat beetje meer (& waar mogelijk gezond!) voedsel naar binnen te werken. Minpuntje is wel dat er 5 E-nummers in zitten.

Avontuurlijke groenten- & vezelwraps gewoon te koop bij de normale supermarkt (Jumbo in mijn geval).

En ze zien er zo uit:

Laten we duimen & proberen!

#wraps #worteltortilla #groenten #pasta

Uitgelichte berichten
Recente berichten