April 19, 2017

Please reload

Recente berichten

Liberty Betsy plates, frozen yoghurt taartje & koffie met Lucie van Mylucie

June 16, 2017

1/5
Please reload

Uitgelichte berichten

Amerikaanse kinderen proeven buitenlandse thee!

February 23, 2017

Filmpje wat ik tegenkwam in mijn zoektocht naar inspiratie en handleidingen hoe een slechte drinker te verleiden met nieuwe drankjes. Dit filmpje laat zien hoe kinderen reageren op thee smaken welke ze niet kennen. Het opvallende is dat ze best eensgezind zijn wat betreft de smaken. Voor ons als ouders is het leuk om te zien dat de Bubble tea door enkelen goed wordt ontvangen (met 'Boba's' erin) . Valt te proberen nietwaar? Bubble tea hoef je helemaal niet zo heel zoet te maken, je kan er je eigen draai aan geven of andere natuurlijk zoetmakers gebruiken, zoals honing of agavesiroop. En het ziet er ook nog interessant uit!

 

Ik deel dit filmpje vooral vanwege de grappige reacties! Enjoy :).

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

CuliConfetti © 2019

Contactgegevens:

esmeeschonfeldt@gmail.com

+ 31 6 44 05 12 99 

This site was designed with the