Amerikaanse kinderen proeven buitenlandse thee!

Filmpje wat ik tegenkwam in mijn zoektocht naar inspiratie en handleidingen hoe een slechte drinker te verleiden met nieuwe drankjes. Dit filmpje laat zien hoe kinderen reageren op thee smaken welke ze niet kennen. Het opvallende is dat ze best eensgezind zijn wat betreft de smaken. Voor ons als ouders is het leuk om te zien dat de Bubble tea door enkelen goed wordt ontvangen (met 'Boba's' erin) . Valt te proberen nietwaar? Bubble tea hoef je helemaal niet zo heel zoet te maken, je kan er je eigen draai aan geven of andere natuurlijk zoetmakers gebruiken, zoals honing of agavesiroop. En het ziet er ook nog interessant uit!

Ik deel dit filmpje vooral vanwege de grappige reacties! Enjoy :).

#bubbletea #boba #culiconfetti #thee #americankids #AmericanKidsTryTeafromAroundtheWorld

Uitgelichte berichten
Recente berichten