Wij stonden op Creative Life!

Wat de 1e en daarmee bijzondere editie van Creative Life zou worden, mondde uit in een groot succes! De afgelopen 3 dagen stonden in het teken van creativiteit, ondernemerschap, workshops en ambacht.

Ik ben enorm blij dat ik heb meegedaan met deze editie (ik wist niet of ik het zou redden omdat Juna een week ervoor in het ziekenhuis lag), wat een super leuke beurs was dit!

Het is dat ik zelf workshops wilde geven, anders was ik elke dag bij iemand anders aangeschoven. Hieronder een impressie in foto's. Want beeld zegt meer dan woorden, nietwaar?

De voorpret begon al met het ontvangen van de koekjes van The Cookie Collective. Ik verkoop de cookie cutters om deze koekjes mee te maken. Wat zagen ze er mooi uit, een goed begin om te laten zien wat je allemaal met de cookie cutters kan! En dat je ze natuurlijk ook voor groente, pasta of bladerdeeg kan gebruiken.

Op de eerste foto's (de laatste in de galerij) zie je dat we aan het opbouwen zijn op donderdag avond. Tot de late uurtjes ben ik doorgegaan, nadat mijn vader mij heel lief had geholpen en speciaal uit Ede was gekomen om mij te verhuizen met mijn standmaterialen!

Op vrijdag ging de beurs open en mensen stonden al voor de deur te wachten! Gelukkig had ik een sidekick die dag; mijn vriendin Mariska en ik hebben de dag met een soepje weghappend doorgebracht. Wat een leuk publiek, we waren helemaal perplex! Die vrijdag heb ik geen workshops gegeven maar veel uitleg over verschillende boeken zoals Wereldeters, Yummie Kawaii Bento en Oh Joy!. Maar ook het Mangigi spelletje zorgt voor een goede verbinding aan tafel.

Soms kwam de vraag voorbij wat nou precies het concept was van CuliConfetti (ondanks dat de stand er volgens hen heel leuk uit zag). CuliConfetti draait dus om eten leúker maken voor en met je kinderen. Ik zeg niet dat ze automatisch meer gaan eten maar als je kindje het niet direct van de tafel schuift en er mee gaat spelen, voelen, testen of het in de mond stopt, is mijn missie geslaagd. Want eten moet een vriendje worden en niet meer eng of vies zijn.

Enfin, terug naar de beurs. Op zaterdag ging ik los; ik vond het zo leuk om met mensen te kunnen praten, het concept uit te leggen en tips en verhalen uit te wisselen. Kreeg er bakken energie van. Die dag ben ik met Bento materialen en al het terrein opgekomen en heb ik de eerste workshop gegeven. Met vier deelnemers is het een onwijs leuke bento workshop geworden. Het resultaat zie je in de foto's terug. Goed aantal qua deelnemers, want de tafel lag super vol met materialen. 's Avonds thuis was het wel een beetje op en ben ik lekker vroeg m'n bedje in gedoken.

Op zondag had ik zoveel workshop aanvragen dat ik er twee sessies van heb gemaakt en alles hebben we met elkaar opgesmikkeld. De product voorraad die we mee hadden, is op en al mijn visitekaartjes zijn meegenomen. Ik hoop dat CuliConfetti een breder publiek heeft aangesproken met deze beurs en kindjes vooral heel erg blij maakt om ook vies eten lekker te gaan vinden :).

Omdat de napret nog even vast te houden maak ik deze week een give-away voor mijn instagram en facebook volgers. Stay tuned!


Uitgelichte berichten
Recente berichten