CuliConfetti © 2019

Contactgegevens:

esmeeschonfeldt@gmail.com

+ 31 6 44 05 12 99 

Algemene gegevens: 

KvK: 67132715

Iban: NL08 ABNA 0819 7200 62

T.n.v.: CuliConfetti

Volg ons op: 

April 19, 2017

Please reload

Recente berichten

Liberty Betsy plates, frozen yoghurt taartje & koffie met Lucie van Mylucie

June 16, 2017

1/5
Please reload

Uitgelichte berichten

Groentepannekoekjes!

May 6, 2017

 

Misschien zijn deze pannekoeken wel een hele leuke optie voor de volgende mooie lente- of zomerdag, als ouder hoef je het jezelf niet moeilijker te maken dan het is, toch? We willen graag even ontspannen als het mooi weer is. Dus kinderen, vanavond gaat mama of papa lekker makkelijk koken.

 

Pannekoeken waar vitaminen in zitten, beter kan dan niet. Deze pannenkoekjes zijn een tip van kok Young Voedingsadvies (Jessica Young). Lekker en super simpel om klaar te maken, mits je een keukenmachine of staafmixer hebt. Er zijn twee varianten eentje met courgette en een met sperziebonen maar je kan natuurlijk alle groenten verwerken die je zelf of je kind prefereert.

 

Recept voor 8 kleine pannenkoekjes.

 

Met courgette:

- ½ courgette

- 2 bosui

- 3 el kastanjemeel of amandelmeel*

- 3 eieren 

Optioneel: Zeezout, peper en chilipoeder

 

Snijd de courgette en bosui iets kleiner en doe vervolgens alle ingredienten samen in de keukenmachine. Laat draaien tot er een beslag ontstaat.

Beetje kokosolie in een koekenpan en bakken maar!

 

Met sperziebonen:

- 1 handje sperziebonen

- 2 bosui

- 3 el kastanjemeel of amandelmeel*

- 3 eieren

Optioneel: Zeezout, peper en dille

 

Stoom de sperziebonen in een paar minuten iets zachter en doe vervolgens alle ingrediënten samen in een keukenmachine. Laat draaien tot er een beslag ontstaat.

Beetje kokosolie in een koekenpan en bakken maar!

 

Eet smakelijk!

 

* Door kastanjemeel of amandelmeel te gebruiken is het recept glutenvrij. 

Je kan ook 'gewoon' volkorenmeel' gebruiken. 

 

Recpet: Young Workshops

Foto 1: Koopmans

Foto 2: Young Workshops

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons