Boek 'Forest Fruit' - kookboek voor kids

Wanneer het mooi weer wordt, sla je het ene na het kookboek open maar als de zon weer is verdwenen, is je motivatie weg?

Dan zal ik het maar meteen verklappen: dit boek 'Forest Fruit' haalt je direct uit je keuken dip. Je wilt er zo snel mogelijk weer naar terug. Want het boek van Erin Gleeson is om je vingers bij af te likken zo mooi, simpel en jaja daar ie weer, gezond. En dat alles bedoeld voor kindergerechtjes (er is trouwens ook een volwassen editie van het boek).

De boekcover doet je al verleiden en voor jou heb ik even een mijn favoriete recepten uitgelicht en gefotografeerd. Zodat je een idee hebt welke recepten erin staan, hoe het boek is vormgegeven en je direct alvast aan de slag kunt, mocht je willen.

Zoals je ziet zijn de beschrijvingen heel simpel en de recepten super makkelijk! Ik ben er heel benieuwd naar. Mocht jij iets geprobeerd hebben, laat je het dan weten?

Dit bericht is niet gesponsord.

#forestfruit #kokenvoorkinderen #gezond #laurieraardappel #zandkoekenmetrozemarijn #pruimentaartjes #meloentaartjes

Uitgelichte berichten
Recente berichten