Liberty Betsy plates, frozen yoghurt taartje & koffie met Lucie van Mylucie

Vorige week hadden we bezoek van Lucie van MyLucie en haar zoontje. Ik heb met haar kennis gemaakt op Creative Life en zij kocht daar mooie bordjes en een eenhoorn koekje.

Lucie mailde me. "Ik ben zo enthousiast over de tafel accessoires van Meri meri en vroeg haar of ze het leuk vond als ik eens langs kwam om een mooie foto shoot te doen." Direct enthousiast stemde ik toe en kwam - zoals het een enthousiasteling betaamt - in de modus van het bedenken van mooie tafelsettings. Want wat is er nou leuker dan dat? Het is bovendien waar CuliConfetti uit is ontstaan. Lucie werkt vanuit het idee zich steeds te specialiseren in foodfotografie. En ik om een leuk tafelmoment met Juna en/of andere kinderen te maken.

Super fijn om dan iemand te ontmoeten die ook een grote passie heeft voor mooie, vrolijke tafelsettings.

We hebben ons best gedaan met tafelkleden, bloemen, confetti, cactussen (die foto's komen nog), een taartjes, koekjes en natuurlijk de bordjes en andere versiering. Vind jij dat we zijn geslaagd? Kijk zelf maar!

Betsy liberty bordjes shoot

Deze mooie “Liberty Betsy” bordjes staan ook nog op de webshop! Het handje van de zoon van Lucie staat er ook op. Heel cute.

Foto's van het frozen yoghurt taartje

Some call it a mess, others see beauty :D.

Deze feestelijke tafel met mooie bloemenbordjes en mijn zelf gemaakt aardbeien frozen yoghurt taartje.

Ik ben zeer blij met het resultaat en ben Lucie dankbaar voor de mooie foto's. We gaan dit zeker vaker doen!

#merimeri #libertybetsy #fotoshoot #mylucie #kwarktaartje #creativelife

Uitgelichte berichten
Recente berichten