CuliConfetti © 2019

Contactgegevens:

esmeeschonfeldt@gmail.com

+ 31 6 44 05 12 99 

Algemene gegevens: 

KvK: 67132715

Iban: NL08 ABNA 0819 7200 62

T.n.v.: CuliConfetti

Volg ons op: 

April 19, 2017

Please reload

Recente berichten

Liberty Betsy plates, frozen yoghurt taartje & koffie met Lucie van Mylucie

June 16, 2017

1/5
Please reload

Uitgelichte berichten

Super easy! Muesli bananen koekjes van Love My Veggies!

July 30, 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Bron: Instagram 

 

Heb jij ze al ontdekt, het merk 'Love my Veggies' dat je sinds kort bij Jumbo en AH in de schappen ziet liggen?

Deze lijn is ontstaan door twee moeders (tevens zussen!) die uit behoefte aan meer gezond voedsel voor kleintjes, dit concept zijn gestart. Hartstikke leuk om te kijken wat voor ideeën zij hebben voor kids en hun eten!

 

Deze muesli bananen koekjes ontdekte ik op hun blog, zó makkelijk! Je hebt ze in een mum van tijd op tafel.

Helemaal handig als je een over rijpe banaan hebt liggen en de kids hem niet meer willen eten om de bruine plekjes. Ik mocht het recept met jullie delen, dus daar gaat ie!

 

Wat heb je nodig:

  • 1 banaan

  • MiniMuesli Biet & Appel

Prak de banaan heel fijn of gooi hem even in de blender.
Doe hierbij de muesli tot je een stevige massa krijgt en er balletjes van kunt maken.
leg ze op de bakplaat en druk ze even plat. De koekjes zullen hun vorm behouden en zullen niet heel krokant worden.


Doe ze even 20 minuten in de oven op 180 graden en klaar! de kindjes (en mama) zullen er van smullen.

Ook lekker voor jezelf na een work-out in de sportschool (al moet je daar misschien nu even niet aan denken met die hitte).

 

Tip: graanconfetti kan je ook gebruiken voor dit recept. En muesli over? Maak er schuitjes van voor taartjes!

 

Succes!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons